Wysłany: 2008-02-01, 18:16 Isis Gee na Eurowizji 2008
Piosenkarka Isis Gee znalazła się wśród finalistów Krajowych Eliminacji 53. Konkursu Piosenki Eurowizji 2008.
Amerykańska piosenkarka polskiego pochodzenia Isis Gee zaśpiewa piosenkę "For Life"
Zwycięzca będzie reprezentował Polskę podczas jednego z dwóch koncertów półfinałowych Eurowizji 20 lub 22 maja 2008 r. Jeśli przejdzie półfinał, wystąpi w finale 24 maja.
Finał konkursu odbędzie się w 24 maja w Belgradzie.
Pokładam w Isis Gee nadzieje i dla mnie to ona już wygrała.
Wiem, że jednak publika może polecieć za jakąś komercyjną sieczką, a Isis ominie wszystko na co zasługuje.
Wnioskuje tak na podstawie wyników głosowania na przebój roku (na stronie radia RMF FM). Utwór Hidden treasure wylądował na 91, czyli poza główną 50.
ATB z utworem Renegade również wylądował na mało satysfakcjonującym 58 miejscu, a utwór Ecstasy z 2004 roku znajdował się na 3 miejscu w głosowaniu ze stycznia 2005.
Ambicje słuchaczy widać najwyraźniej upadają z roku na rok.
Klimat bardzo delikatny, przypomina mi Schillera z płyty Leben.
Momentami w utworach Isis panuje ambientowy nastrój.
Nazwałbym nawet niektóre utwory Muzyką ilustracyjną.
Przykładem niech będzie ten oto fragment utworu: This love
Naprawde przy tej Muzyce można odpocząć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum