Wysłany: 2010-11-03, 20:54 nn-xt
witajcie, posiadam R5, czy w nn-xt samplerze pokrętła "start" i "end" przesuwają czas rozpoczęcia/zakończenia sampla tylko co 0,4%?? bo jak kręce tymi pokrętłami to przeskakuje mi własnie co tyle. knob range oczywiście mam na "very precise", nie chce tu się zarzekać bo nie używam tego samplera za często ale wydaje mi się, że w R4 czy R3 jak przestawiałem myszkę na very precise to kręciłem co 0,1%. sprawdzałem na samplach różnych długości i niezależnie czy sampel trwa 5 czy 90 sek, to start/end kręcą się co 0,4%. mam nadzieje że opisałem problem W MIARĘ zrozumiale
[ Dodano: 2010-11-05, 11:10 ]
uwaga! to naprawde poważny post
dziękuję, że nikt nie odpowiedział na mojego posta. dzięki temu, przeszukując forum i ogólnie internet, dowiedziałem się o istnieniu i możliwościach recycle'a. ale się w nim zajebiście tnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum