Wysłany: 2009-02-09, 17:12 Podłączenie klawiatury sterującej miditech i2 control
Panowie proszę o pomoc! Przeszukałem to forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Kiedyś widziałem tutaj fajny tutorial ogolnie do podłanczania klawiatur no ale nie mogę go znaleźć.
Ale do rzeczy. Klawiatura miditech i2 control, wpiołem w USB sterowniki się zainstalowały, komunikacik, że urządzenie jest gotowe do pracy, fajnie. Zainstalowałem sterownik ASIO, ustawiłem pod reasonem Preferences->Audio żeby właśnie działał pod Asio, no i teraz się męcze i głowie co dalej. To chyba nie wystarcza bo w Preferences -> Keybord and Control ... po wciśnięciu na Add wybraniu <Other> -> Find, stukam te klawisze i nic. Mam nadzieję, że to forum będzie przyjazne i pomożecie. Ewentualnie jak ktoś pamięta ten tutorial bardzo proszę o link.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum