Witam, Przerzuciełm się właśnie z RS2.5 na 4 i ku mojemu zdumieniu, podczas próbowania nowości itp. napotkałem na dość dziwny problem. Mianowicie, załóżmy że mam NN-XT i na patternie zagraną melodię, w Arrnage Mode widzę ją jako powiedzmy czerwony klocek, w Edit Mode także jest to czerwony klocek, jednak poszczególne dźwięki nie dają się ruszyć, gdy chce je przestawić. Przesunąć mogę tylko cały klocek, nie mogę ruszyć poszczególnego dźwięku. Za razem jak próbuję w Edit Mode dorysować coś Pencil'em rysuje kolejny klocek na poprzednim, zastępując wcześniejszą linię melodyczną i dopiero na tym drugim mogę rysować linię. Mógłby ktoś przedstawić jak mogę edytować linię melodyczną w taki sposób jak w poprzednich wersjach Reasona ?? Czyli z pełną możliwością przedstawiania dźwięków ( i najwyżej łączenia je później w grupy) ?? Z góry dzięki za odpowiedz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum