Wysłany: 2008-09-29, 09:06 >REASON 4< pomoc w pierwszym singlu
Witam wszystkich ktorzy zechcieli poczytac o tym co tutaj napisalem...
Moj problem dotyczy tego ze od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem programu REASON 4 zaczalem swoj projekt ( ktorys z kolei ) i znowu nie wypal stanolem w miejscu i nie wiem co dalej .... nie jestem producentem bo dopiero co zaczynam i chcialem się poradzic kogokolwiek o porade .... nie wiem co jest nie tak .. melo zadne mi do glowy nie przychodzi leady tez jakies lipne mi wychodza perka tez mi nie pasuje... chcialem stworzyc cos ( poczatek i kawelek rozwiniecia mam) z wejsciem takim spokojnym i pozniej cos takiego malo komercyjnego bassu oczywiscie z spokojnymi padami w pozniejszym czasie i oczywiscie z dodatkami electro i nie wiem jak mam sobie z tym poradzic moze cos poradzicie... proszę o jakąś kolwiek podpowiedz .... jesli beda jacys zainteresowani moja prośba to podesle pliczek rns do waszej dyspozycji...:)
_________________ Arcoo
INFO: Ten wątek zawiera załączniki. Aby mieć do nich dostęp musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta na tym forum, zarejestruj się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum