witam, mam do Was wszystkich pytanie odnosnie programow Reason i Cubase SX a wlasciwie pytanie dotyczy polaczenia obu za pomoca ReWire... sama czynnosc podlaczenia na jeden kanal "master" jest bardzo prosta (mozna wtedy nakladac wszelkie vst w celu masteringu jednego sladu/sciezki) natomiast mi zalezy na takim podlaczeniu aby mozna bylo kontrolowac kazdy kanal z Reasona osobno w Cubase SX i nakladac w rezultacie vst na ktory tylko z nich mam taka potrzebe... ma ktos pomysl jak to zrobic bo nie moge samodzielnie tego ogarnac... raz udalo mi się przypadkowo cos takiego wykombinowac i moglem obslugiwac kazdy kanal oddzielnie ale nie graly mi one w stereo tylko mono... zapraszam rowniez na moje gg xxxxxxx kto pomoze rozwiazac problem nagroda niespodzianka!
EDIT:
Pisz poprawnie! Usunąłem nr gg.
Madman07
Ostatnio zmieniony przez Madman07 2008-05-02, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum