Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Mar 2008 Dni na forum: 1541 Posty: 14
Wysłany: 2008-11-16, 01:01 Reason & Cubase
Witam mam mały problem a mianowicie tworzyłem sobie kawałek w cubasie tzn beat z reasona a reszte robiłem w steinbergu po załadowaniu jakieś wadliwej wtyczki padł mi program tzn wyłączył się a przy uruchamianiu wyskakiwał błąd ASIO więc ściągnąłem ASIO4all uruchomił się i program działa ale wystąpił błąd z reasonem nie ma połączenia cubase z reasonem a reason sam wogóle się nie chce uruchomić wyskakuje taki błąd jak na screenie.
Prosze o pomoc nie chce mi się bawić w przeinstalowywanie itp wole z czyjąś pomocą to rozwiązać
[ Dodano: 2008-11-16, 01:17 ]
Admin może usunąć posta już sobie poradziłem
[ Dodano: 2008-11-16, 01:20 ]
Ale los działało przez chwile teraz jest inny błąd :/
[ Dodano: 2008-11-16, 01:34 ]
Znowu inny problem Reason działa ale jak mam zamkniętego cubase jak otworze Cubase i próbuje otworzyć Reasona to jest taki błąd jak na screenie nr 3
[ Dodano: 2008-11-16, 01:43 ]
Sorry za takie pisanie ale nie mogłem się połapać błąd za błędęm już śmiga :)
INFO: Ten wątek zawiera załączniki. Aby mieć do nich dostęp musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta na tym forum, zarejestruj się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum