Nie wiem czy to normalne czy może mam coś źle ustawione ale mam grubego problema... :P Mam sobie rack'a, prawie gotowego tracka (jakieś 21 ścieżek) i wszystko git, gra i trąbi. a na dole gdzie pokazane jest użycie komputera świeci się jeden zielony pasek czyli to minimum. Jaja zaczynają się gdy chcę podłączyć sobie kilka thor'ów albo combinator'ów... 3 thor'y z załadowanymi patchami tak mi kompa zamulają że reason się zatrzymuje i wyskakuje mi komunikat 'computer too slow' z kombinatorami jest podobnie tyle ze mniejsza ich ilosc już powoduje zawieche... Tak jest w każdym przypadku, nawet w tym kiedy nic oprocz 3 thorow nie mam w racku... Nie wiem czy to normalne czy nie dlatego pytam...
kompa mam 2,3 Mhz, 1 Gb ramu i rizona 4 a CPU usage limit mam ustawiony na 95%...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum