Wysłany: 2008-05-28, 10:11 Rysowanie i kopiowanie elementów
Mam problem z rysowaniem dźwięków, a mianowicie, gdy tylko chcę dorysować nowy dźwięk w tej samej "kolumnie" w Sequencer (nie wiem czy dobrze nazywam elementy i czy jest jasne dla Was) to po ponownym kliknięciu automatycznie usuwa mi się wcześniej narysowana rzecz, co naprawdę utrudnia życie.
Drugi problem polega na opcji kopiuj/wklej. Nie rozumiem dlaczego wkleja mi skopiowany element do "kolumny", do której wcale nie chciałem tego wklejać mimo, że klikam kursorem na pożądaną kolumnę (np. chcę wkleić między 2 a 3, tymczasem wkleja mi między 3 a 4).
Zapewne robię to źle i nie kumam "czaczy", dlatego też liczę na to, że ktoś pomoże mi w rozwiązaniu tych problemów.
[ Dodano: 2008-05-28, 17:20 ]
Tutaj jest dokładnie pokazane jak kopiować elementy, nic trudnego, dlatego nie rozumiem czemu u mnie to nie działa ...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
[ Dodano: 2008-05-28, 19:41 ]
34 wyświetlenia postu zero odpowiedzi ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum