Mam nastepujacy problem chce zrobic bit np. na predkosci 93 bpm wycielem sobie jakis tam sampel i wrzucam do recycle ustawiam slice'y, zapisuje wrzucam do rexa. Zaczynam ukladac perkusje ale sampel nie pasuje tempo sampla jest inne i strasznie to brzmi jak wy to robicie ze macie wyciety sampel z kawalka ktory w ogrinale ma tempo np. 120 bpm i robicie z niego bit ktory brzmi dobrze z perkusja na nizszej predkosci np. 93? Jak ustawie nizsze temo w recycle i dam spacje to przeskakuje mi sampel a gdy nie poukladam slice'ow tylko zostawie tak jak bylo to leci mi do polowy sampel i od nowa.
Nie wiem tez co ustawiacie w pole "bar" bo kompletnie nie wiec do czego ono jest oraz "beat"
Prosilbym o jakiegos screena najlepiej na ktory bedzie pokazane co i jak oraz co jest do czego. Z góry thx.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum