Wysłany: 2010-03-11, 12:33 W-rażenie....
Mam nie typowe pytanie....
Jestem bardzo początkującym użytkownikiem Reasona.... I każdego dnia jak do niego siadam to jestem miażdżony jego możliwościami i jego głębią.....
Ponieważ regularnie jestem na forum i czytam wypowiedzi poszczególnych użytkowników, nasunęło mi się pytanie.... Szczególnie do takich użytkowników jak szampoo, elloop czy administrator..... (oczywiście nikomu nie ujmując, akurat tych zapamiętałem)....
Moje pytanie brzmi.... Czy całą wiedzę na temat programu, terminologię którą się posługujecie w opisach zdobyliście poprzez samodzielną pracę z Reasonem, czy może potrzebne są do tego jakieś studia? Czy posiadacie jakąś wiedzę teoretyczną na temat dźwięku, itp? Chodzi mi o to, czy wystarczy mi czas i samodzielna praktyka z dostępnymi źródłami by być równie dobrym, czy może potrzeba mi czegoś extra???
Wiem, że może pytanie wydawać się śmieszne, ale w końcu każdy z was kiedyś był na początku, prawda.....
Prosiłbym również o być może jakieś wskazówki, od czego zacząć, gdzie szukać, na czym się skupić by nie tracić czasu i zapału.....
Pozdrawiam.....
[ Dodano: 2010-03-11, 12:45 ]
Przepraszam, bo pomyliłem pisownię użytkowników.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum